dadeenfifrnbnlplru

Nyheder

 

Tilmeld  dig vores nyhedsbrev!

Vær en af første til at høre om nye produkter og løsninger, der sparer dig tid og penge.

Udfyld blot formularen nedenfor. Du kan altid framelde dig igen.

December 2016

Ledige jobs hos iTOOLS

Entreprenørsælger iTOOLS
Da vi er i en rivende udvikling, søger vi en entreprenørsælger med bopæl i hovedstadsområdet. Du skal understøtte og udbygge salget af bl.a. overfladeforberedende maskiner og injiceringsudstyr til entreprenørvirksomheder og industrigulvlæggere på hele Sjælland. iTOOLS er en succesfuld danskejet virksomhed, som producerer og distribuerer innovative produkter til byggebranchen i ind- og udland.

Læs mere om stillingen på www.iTOOLS.dk/job


   Marts 2016
CleanSpace vinder Byggeriets Miljøpris 2016

Vi er glade og stolte over, at iTOOLS på BYGGERI’16 vandt Byggeriets Miljøpris for CleanSpace – det aktive friskluftværn, som giver total bevægelsesfrihed.

Book et møde med en af vores konsulenter, så du selv kan opleve den prisvindende CleanSpace-maske.

Dansk Betonforening

Januar 2016
Oplev masser af produktnyheder på Dansk Betonforenings temadag 2. februar

Som nyt medlem af Dansk Betonforening udstiller iTOOLS på temadagen om betonreparation og -renovering i Kolding.

Du kan blandt andet opleve en masse kvalitetsgrej til injicering fra tyske DESOI GmbH, som iTOOLS er eneforhandler af. Benyt også muligheden til at få en fagsnak med Dirk Klug fra DESOI, der kommer til Danmark i dagens anledning. DESOI er Europas største producent af injektionsløsninger.

Du kan også stifte bekendtskab med sortimentet fra Blastrac, der er verdens største producent af overfladeforberedende maskiner. Disse forhandles også med eneret af iTOOLS.

Endelig kan du prøve CleanSpace, verdens nok bedste aktive åndedrætsværn, og AIR+, verdens nok bedste passive maske. Begge masker giver dig en bekvem beskyttelse mod støv.

Læs mere om temadagen på www.danskbetonforening.dk.

Kontakt også gerne produktchef Mads Sørensen på mads@iTOOLS.dk eller mobil 40 42 96 97

Emnerne på temadagen er: Bæreevne ved udskiftning af beton og armering, overfladens betydning for kloridindtrængning, sulfatbestandighed, beton og brand, forhold omkring svømmehaller, orientering om renoveringer af Skærbækværket, Dr. Alexandrines Bro og Ny Nørreport.

 

Byggeri16 miljøpris

Januar 2016
CleanSpace er nomineret til Byggeriets Miljøpris 2016

Vi er stolte over at nomineringskomitéen for BYGGERI’16-messen har valgt at indstille CleanSpace til Byggeriets Miljøpris 2016.
Kom gerne forbi vores stand på BYGGERI’16. Så kan du selv prøve CleanSpace-masken og opleve, hvorfor den er blevet indstillet til prisen.
Mød os i Fredericia 1.-4. marts på stand A-2608.

 

Subscribe to our mailing list

* indicates required


Email Format


 

 

LinkedIn Google+ facebook